FAQ - Het gebruik van Nederlands als taal


Hoewel deze website grotendeels in het Engels is en Ray Selby, de eigenaar van Goaheadspace, een Britse ex-pat, spreken wij ook Nederlands, hoewel verre van perfect. Wij verkiezen (maar dringen er niet op aan) dat de onderhandelingen en de instructies in het Engels worden gevoerd.

Websites en de inhoud kunnen echter ook in het Nederlands gebouwd worden. In feite kunnen de inhoud en de front-end interface in een veelvoud van talen opgesteld worden.

(Ray spreekt zelfs `un petit peut de Francais’). Het is echter niet noodzakelijk dat de ontwerper of beheerder van de website de op de website gebruikte taal beheerst.

Correctie en het schrijven van zakelijke teksten kunnen momenteel alleen in de Engelse taal worden uitgevoerd maar we zijn op zoek naar beschikbare freelancers deskundigen, in beide disciplines. Tevens worden vertaaldiensten gezocht voor onze klanten.

Op sommige pagina's van deze site, kan een Nederlandse / Vlaamse vlag vlag-neder-vlaamsworden gevonden. Door hierop te klikken zal de bezoeker naar een Nederlandse / Vlaamse versie van de pagina worden geleid.

We hopen dat het feit dat deze website bijna volledig in het Engels is geschreven onze niet-Engelssprekende klanten niet ontmoedigen om op z`n minst nadere informatie over onze diensten op te vragen.

Our Latest Projects

Client Reviews

Client Testimonial: